Erica
Boon

salaris administratie

Erik
Wittebrood

salaris administratie

Nieuwe
Collega?

Wij zoeken een collega

Over KC Lonen

U de ondernemer, wij de salarisadministrateur. Een prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Wat ooit is begonnen met het voeren van de salarisadministratie voor 8 bedrijven is inmiddels uitgegroeid tot een klantenbestand van ruim 200 bedrijven. Daarmee behoren we in de regio tot een grote gespecialiseerde salarisverwerker.

We geloven in lokale betrokkenheid, zelfs als u in de randstad bent gevestigd. Een afspraak is zo gemaakt. U bent altijd welkom op ons kantoor. Maar ondernemend als we zijn, komen we net zo graag naar u toe.

SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN?

Salarisadministratie kost u als ondernemer onnodig veel tijd en wordt vaak gezien als administratieve rompslomp. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om hun salarisadministratie uit te besteden. KC Lonen neemt bij MKB bedrijven alle zorgen omtrent salarisadministratie uit handen. Met ons als partner hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisverwerking en kunt zich richten op zaken die er voor u als ondernemer echt toe doen.

SALARISADMINISTRATIE VOOR MKB

KC lonen is dé salarisverwerker voor het midden- en kleinbedrijf en maakt al 35 jaar salarisstroken voor diverse bedrijven in het MKB. Elke maand verwerken wij duizenden salarisstroken voor diversen werkgevers in onder andere de CAO voor de bouw, metaal, kappers, zorg, architecten, LEO, detailhandel, groothandel bloemen en planten, horeca en vervoer.

KC-LONEN: GEMAKKELIJK EN SNEL

KC-lonen is een innovatief en servicegericht bedrijf waar de klant centraal staat en alle zorgen omtrent de salarisadministratie uit handen neemt. Heeft u een bedrijf met maximaal 200 medewerkers en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw salarisadministratie?